2010. december 6., hétfő

Családi Betlehem...köszönöm!!

Bizony lassan elérkezik a lakásbelső ünnepi díszbe öltöztetése. A bejáratnál már kedves ajtódísz fogadja a betérő vendéget, az adventi koszorúnkon már a második gyertyát is meggyújtottuk.

A karácsony hangulata lassan belopja magát mindenki szívébe.
 Amennyiben már megvan, hogy milyen színbe illetve stílusba dekorálsz, de nincs konkrét elképzelésed nagyon szívesen adok tanácsot neked. Esetleg elkészítem a Te általad megfogalmazott díszt.Nagyon kedves ismerősöm Csutkailda alkotása ez a gyönyörű Betlehem.
Ők már "családtagok" Nálunk!

Néhány ötlettel azért készültem, remélem tudok segíteni ...
( Az alábbiak forrásaként az Artvirág nagykereskedés Trendek 2010 cikkét vettem )

Családias Karácsony 2010
Ha nálatok is nyüzsgő, zajos gyermekek kacaja és örömteli szaladgálása tölti meg a lakást javaslom ezt divatirányzatot választani. Mindenki számára a kicsiktől kezdve a nagyszülőkig személyre szóló kiegészítőkkel  tudod megteremteni ezt a hangulatot. A világos, életvidám, meleg színekkel, kedves formákkal, a nagymama utánozhatatlan karácsonyi mézes süteményeire emlékeztető kiegészítőkkel.
Hangulat: meleg, ölelő, szeretetteljes, kedvesség, gyermeki szeretet, mozgalmasság
Színek: világos natúr színek, krém/bézs, fehér, arany, karamell, nugát, mogyoró

Elemek: figurák, elegáns finom anyaghasználat mellett

 

Azért kezdtem ezzel, mert idén Nálunk ilyen díszekbe öltözik a lakás és vele együtt Mi is! A családi adventi koszorúnk már ezekben a jegyekben pompázik az asztalon. Felhasználásakor nagy gondot fordítottam a természetesség és melegség megtartására!


A kopogtatón angyalka üdvözöl, finom mézeskalácsot kínálva a betérőknek!


1 megjegyzés:

csutkailda írta...

Éva, de drága vagy! Köszönöm!
Nagy Ölelés: Ilda