2011. augusztus 8., hétfő

Micsoda??? ARAKÉPZŐ...

Halottatok már róla?
Szerencsés helyzetben vagytok mert én rátaláltam:)))


Esküvőtök napján természetes, hogy gyönyörűek, tündöklőek szeretnétek lenni. Mi is az, ami szépségeteket kiteljesíti, kihozza belőletek a tündöklő hercegnőt… Esküvő előtt szinte mindannyian nagy gonddal készülődtök, figyeltek bőrötök állapotára, kritikusabban nézitek meg testeteket, alakotokat, ha korábban nem is, most azonban formáljátok, hogy a hőn áhított meseszép ruhában kiteljesedve érezhessétek magatokat a „Nagy Napon”. Mitől szép egy menyasszony? Nem egyszerű a kérdés.
Egy ügyes kezű kozmetikus, egy jó fodrász szinte bármit el tud érni, hiszen manapság különlegesebbnél különlegesebb smink és egyéb alapanyagok közül válogathatnak, hogy trendivé azonban az egyéniséggel összhangban lévő, harmonikusan megtervezett és elkészített sminkkel, frizurával állhass az oltár elé.
Ezen kívül fontos még a belső béke, nyugalom, összeszedettség, lelked állapotára is nagyon oda kell figyelned, hiszen belső kisugárzásod nagyban hozzájárul külső szépséged kiteljesedéséhez! Amikor belülről „ragyogsz” azt mindenki észreveszi, ez képes elvarázsolni az embereket, ettől különlegesen szépnek látnak ők és Te is annak érzed önmagad…így tökéletes az összhang.
Hogy mindehhez mi is hozzájáruljunk, létrehoztunk számodra egy egyedülálló, profi felkészítést biztosító kurzust, hogy esküvőd napján minden tökéletes pompájában tündökölhessen, és valóban élvezd a „Nagy Napot”.

Idén szeptember végén indul az, az 5 hetes kurzus, ahol azok az esküvőjükre készülő menyasszonyok, azaz Ti, akik önállóan, egyedül szeretnétek megszervezni esküvőtöket megszerezhetitek azt a konkrét tudást, melynek birtokában könnyedén, feszültségtől, idegeskedéstől és "tanulópénzek" kifizetésétől mentesen tudjátok megszervezni az esküvőtöket. A kurzus elvégzésével biztosak lehettek abban, hogy minden álmaitok, terveitek szerint fog alakulni és a "Nagy Napon" hiszen, ennek megszervezéséhez minden tudást megkaptok. Így tehát a tanfolyam elvégzése után képessé váltok az esküvő megszervezését önállóan lebonyolítani.

Ízelítő az előadások tematikájából:
-        Polgári és templomi házasságkötés tudnivalói
-        Szertartások menete és tudnivalói
-        Az esküvő megszervezéséről általában
-        Tárgyalás a szolgáltatókkal, foglalások, szerződéskötés, rejtett költségek felismerése
-        Költségvetés és forgatókönyv fontossága és elkészítése, frissítése
-        Meghívó és egyéb kiegészítői az esküvőn
-        Stylist – divattervező – sminkes által tartott gyakorlati „csajos nap” Hogyan hozzuk ki magunkból az elbűvölő, tökéletes Nőt? Egyedi tanácsadás, szín, stílus, stb. és mozgáskultúra
-        A menyasszonyalkata, alakja, és bőre állapota, tanácsadás
-        Élőzene az esküvőn, és amit kell tudnom róla
-        Amit a vőfély/ceremóniamesterrel kapcsolatban tudni kell, hogy profi szolgáltatást kapjak
-        Amit az esküvői fotóssal kapcsolatban tudni kell, hogy profi szolgáltatást kapjak
-        Amit az esküvői videóssal kapcsolatban tudni kell, hogy profi szolgáltatást kapjak
-        Amit az esküvői zenekarral kapcsolatban tudni kell, hogy profi szolgáltatást kapjak
-        Milyen esküvői helyszíneket választhatok, és mire kell különösen vigyázni
-        Fontos kérdés az esküvőkön az italok - italcsomagok
-        Esküvői dekoráció és különlegességei, hogyan válasszak jó dekoratőrt
-        Különlegességek, egyedi dolgok az esküvőn
-        A menyasszony ruhája és ehhez kapcsolódó tudnivalók
-        Esküvői szolgáltatók- workshop… ezen kívül még sok hasznos tudnivaló és gyakorlati, interaktív meglepetés vár a képzésen

Tanfolyam időpontjai

A tanfolyam 5x6 órás elosztásban vasárnaponként 13.30 és 19.30 óra között zajlik. Helyszín Tulip Inn Budapest Millennium*** * Budapest, 1087 Üllői út 94-98, a parkolás a környező utcákban ingyenes.
A létszám 35 főben maximált az eredményes képzés biztosítása miatt. Jelentkezni 2011. szeptember 5-ig lehetséges, amennyiben még van szabad hely, mivel a helyeket a beiratkozás sorrendjében töltjük be!
Az oktatók között van dekoratőr, esküvőszervező, stylist, virágkötő, fotós, videós, vőfély, ceremóniamester, zenész, hárfaművész, szertartásvezető, stb. A vizsga az 5. héten zajlik.
  • 2011. szeptember 25.
  • 2011. október 2.
  • 2011. október 9.
  • 2011. október 16.
  • 2011. október 23.
Jelentkezés :                                
Menyegzőlap portálon Araképzés alatt a jelentkezési adatlap kitöltésével vagy e-mailben az  arakepzes@menyegzolap.hu címre küldött levélben és telefonon a (+36) 30 484 7012  számon.

Jutalmazzuk a gyorsaságod!
Jelentkezz 2011. július 31-ig és kedvezményes áron tudsz bejutni a képzésre!

A törvényességi részeken kívül megismeritek a szervezés lépéseit, mit, mikor indítsatok el, hogyan tárgyaljatok a különböző szolgáltatókkal, hogyan tudjátok ellenőrizni, hogy valóban a vágyott szolgáltatást kapjátok –e és nem nagy bosszúság és kellemetlen meglepetés ér majd esküvőtök napján, amikor már nem lehet mit tenni… és ugye mindannyian tudjuk: Az esküvő egyszeri alkalom és nem másnap megismételhető esemény!

Milyen szerződést kössetek, avagy hogyan fedezzétek fel benne az esetleges „rejtett költségeket”, milyen buktatókat rejt az egyes szolgáltatói körök mögött megbúvó háttér információk ismeretének hiánya. Megtanuljátok a költségvetés profi megtervezését, az esküvő megszervezéséhez szükséges és a „Nagy Nap” forgatókönyvének összeállítását, folyamatos nyomon követését, frissítését… és még sorolhatnám a sok – sok számotokra hasznos információt és tudásanyagot, mellyel gazdagodtok a kurzuson.

Amit viszont kiemelnék, mivel mindannyian érzéki, csodaszép Nők vagytok, és esküvőtök napján, természetes módon szeretnétek tündökölni.   Biztosan elnyeri tetszéseteket az a hétvége, melyen divattervező, stylist, sminkes szakemberektől kaptok segítséget és információkat, hogyan tehetitek ezt meg még eredményesebben. A tanfolyamnak része komplett smink- és frizura stíluselemzés és gyakorlat is, de megismerhetitek a legfontosabb esküvői dekorációs trendeket, ruhastílusokat és kiegészítőket is a fejéktől a cipőig, hogy igazán profin választhassatok!

A tanfolyamon megszerzett tudással maximálisan képesek vagytok feszültségektől mentesen megszervezni a megálmodott „Nagy Napot”, hogy ott minden a tökéletességet sugallja, melyhez Ti járultatok hozzá szervező munkátokkal és az itt megszerzett tudásotokkal! Aki pedig kedvet kap ehhez a szakmához, bátran szervezhet esküvőket más pároknak is a megszerzett tudás birtokában!

Bővebb információ és jelentkezés:
Telefon: 30 484 7012

De ha nálam jelentkeznél annak sincs semmi akadálya:)
Kérdezz bátran.



3 megjegyzés:

Ibolya írta...

Én nem iratkoznék be, az biztos. Van ismerősöm, nem is egy, akik hatalmas esküvőt rendeztek, minden klappolt, székszoknya, dekoráció, ruha, csokor, dobócsokor, átöltözős ruha, menyecskeruha, a csuda tudja, mi nem, és két év, vagy legalábbis rövid idő alatt elváltak...
Más, aki szintén nagy lagzit tartott, sátoros, vőfélyes, partiszerviz, meg miegymás, aztán a négy hónap múlva születendő gyereküknek nem tudnak babakocsit venni. Olyan kocsijuk van, ami 4 gyereket szolgált ki, kopott, rongyos...A lagzi, meg több millióba került...hát, nem tudom, mi fontosabb.

Ceffa írta...

Ibolya ebben egyetértek Veled:)

A fontossági sorrend felállítása ami meghatározza mindazt amit az életben teszünk. A szerencsés az ha nem kell lemondanunk egyik dologról sem a másik javára!
Mindenki el tudja dönteni mi az ami a számára a fontossági sorrend legeléjén áll. Az ismerősödéknek is biztosan a hatalmas esküvő volt az álmuk és nem arra rendezkedtek be hogy majd rövid idő alatt elvállnak.
Ezt nem lehet tudni előre...

A tanfolyam azoknak szól akik szeretnék megvalósítani álmaik esküvőjét ahol minden klappol, de nem szeretnének bevonni rendezvényszervezőt, szeretnék ha Ők maguk tudnák megkomponálni mindazt amit fontosnak tartanak ezen az eseményen. Vagy pedig egyszerűen szeretnék elsajátítani azokat az ismereteket ami egy esküvői rendezvény szervezéséhez hozzátartozik.
Hatalmas esküvőt sem kell szervezni (olyat ami vagyonokat visz el )azonban ahhoz, hogy minden olyan legyen mint az álmainkban. Ehhez is kap segítséget aki résztvesz a képzésen.
Pont az a cél, hogy képességet kapjon a leendő menyasszony ahhoz hogy tudja úgy megszervezni az esküvőjét, hogy az a számára legtökélletesebb - álmaiba illő, és a lehetőségeibe is maximálisan beillő legyen.

Ez egy felmerült igény is egyben... amit most először ezen az Araképzőn szerezhet meg aki résztvesz rajta.

Ibolya írta...

Hát legyen. Én semmi jónak elrontója nem vagyok...