2011. február 24., csütörtök

Az egyediség jegyében!

Idén is szeretném folytatni, hogy meskás alkotótársaim által készített szépségekkel gazdagítsam koszorúimat, asztaldíszeimet.
Tavaly karácsonyra készült egy adventi koszorúm ami rögtön kedvenc lett.
Itt megnézhetitek

Ezt a kedves kopogtatót Scana  horgolt virágai és Illanilam tündéri csibéje díszíti.
Az, hogy több technika alkalmazásával szülessenek meg díszeim egy kicsit kitörés a szigorúan vett virágkötészet feladatköréből, de ha belegondolunk a készen megvásárolt kiegészítők, betűzők, kerámia figurák felhasználása is már a technikák halmozása ...
Akkor pedig miért ne lehetnének ezek a kiegészítők mind egyedi alkotások.
A kézműves termékekkel ékesített díszeim teljesen egyediek, a saját szellemi termékeim az egyedi kézműves alkotások segítségével pedig egyedülállóak. Ismétlésük során is egyediek maradnak, mert nincs két teljesen egyforma alkotás!


Sokat hallom mostanában, hogy nem szép ami nem természetes!
Igaz, valóban nem tudja visszaadni a szépségét a kertben pompázó aranyesőnek egy selyemből készített virág. Mégis azt gondolom, ha megpróbáljuk a kompozíciónkat úgy elkészíteni, hogy az első ránézésre kellemes látványt nyújtson már tettünk valamit a természetesség megőrzése felé.
Az sem mellékes, hogy jó minőségű selyemvirágot használjunk:)

5 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Hogy neked mennyi energiád van..:))Nagyon édes kiscsibés ajtódísz, aranyesős koszorú pedig egy tavaszi-színbomba, imádom..:))

Ceffa írta...

Csipkerózsika magam sem tudom....
Teszem a dolgom:)
Minden ötlet, gondolat ami csak megszületik a fejemben meg kell hogy szülessen! Különben úgy érzem elveszik és nem tudom pótolni. Tele vagyok energiával..de jó nekem ?
Alig várom mikor alszanak már el a többiek. Aztán beköltözöm a virágaim közé.
Szóval jó nekem!!
A tavaszi színei pedig inspirálnak.

Köszönöm a kedvességed!:)

Csipkerózsika írta...

Ismerős, nekem is vannak miket egyszerűen ki kell varrnom a fejemből mert addig nem hagy nyugodni..:))Jó neked:) Sajnálom anno nem mentem virágkötőnek , de végül is ami késik..:)) Nincs mit, továbbra is várom gyönyörűségeidet..:))

Ceffa írta...

De jó lenne!!!!
Aztán együtt mit véghezvihetnénk::))
Már a gondolat is nagyon csábító...

Puszillak:)

Csipkerózsika írta...

Miénk lenne az egész világ..:)) Egyetértek, jó ábrándozni.:)) Puszám:)