2011. február 6., vasárnap

Szeretem a blogod, virtuális baráti ölelést kaptam!!!


Ezt a díjat  Nelli-től kaptam!
Nagyon jól esik, hogy rám is gondoltál. Igazán meghatódtam::))

Annál is inkább, mert számomra a blog írás csupán tavaly ősszel kezdődött el.  Addig azt sem tudtam mifán terem.. De komolyan:)  Mindezt köszönhetem egy újságnak (www.kifoztuk.hu) és lelekes íróinak.  Bár az újság egy főzőmagazik és az én szenvedélyem a virágkötészet mégis  maguk közé fogadtak és támogattak az első botladozásaim megtételénél.
Szóval közülük választottam ki négy nagyon kedves bloggerinát:

aki nélkül ez a blog meg sem születik!!!

és van mégvalaki
akit ki nem hagynék a választásból.
Imádok nálad járni... csodásakat alkotsz, kedves szavaid mindig átlendítenek a holtponton és vidám leszek ha hagysz nálam egy - egy bejegyzést. Köszönöm!!
Nekik így virtuálisan is a leges-legnagyobb baráti ölelést szeretném átadni!!


Itt vannak a szabályok: 

Linkelj be öt embert akiknek továbbadod a díjat és indokold meg pár szóban, hogy miért is gondolod úgy, hogy odaadod nekik ezt a nem is díjat, hanem inkább ölelést, vagyis talán a legjobb szó erre, hogy egy "igazi dicséret és egy virtuális ölelés" -t. 

4 megjegyzés:

Csipkerózsika írta...

Na jó..most szine-szana olvadtam..:))Ennyi kedves szót és ölelést..köszönöm szépen..:) És remélem tudod, hogy én pedig ide járok hozzád gyönyörködni..szívmelengető mindegyik alkotásod.:)

szepyke írta...

Köszönöm szépen, hogy gondoltál rám!:)

Süti Bazár írta...

Köszönöm Ceffa, nagyon aranyos Tőled. Én is küldök egy nagy ölelést :)

Moha írta...

Évi nagyon köszönöm az ölelést, és nagyon örülök annak, hogy csatlakoztál hozzánk! Olyan szívet-szemet gyönyörködtető a sok virág, jó ilyet is látni az újságban!